Vacature

Personal assistent - Administratief medewerker

Wie we zoeken

Orvion uit Stolwijk zoekt een personal assistent / administratief medewerker die directie en team helpt met administratieve taken. We zoeken een enthousiaste duizendpoot die het leuk vindt om alles goed te regelen. Je werkt rechtstreeks samen met ons kleine, hechte en internationale team van projectleiders en researchers. We bieden een leuke en inspirerende werkomgeving. Het gaat om twee dagen, of drie tot vier dagdelen per week (12 – 16 uur).

Taken

  • Administratieve ondersteuning: bijhouden en controleren van project- en urenadministratie, opstellen en controleren van facturen, bestellingen, beheren van kantoor- en laboratoriumbenodigdheden
  • Ondersteuning directie: agendabeheer, planning, reizen, communicatie, etc
  • Operationele taken: zorgen voor een gestructureerde werkomgeving, teamuitjes, personeelszaken

Werkveld

Het is fijn als je een klik hebt met het werkveld waarin we actief zijn (biotechnologisch laboratorium op het gebied van milieu- en waterkwaliteit). Je hebt aantoonbaar een HBO of WO werk- en denkniveau. Het is noodzakelijk dat je goed Engels spreekt en schrijft.

Wat we bieden

We bieden je veel vrijheid in het indelen van de werkuren, hoe het binnen jouw planning past. Natuurlijk is het fijn als je ervaring hebt; laat ons weten welke ervaring je meeneemt en waarom je denkt dat je bij ons past.

Neem voor informatie contact op met Marc van Bemmel (06 21859700) en stuur je brief met CV aan mvanbemmel@orvion.nl