Vacature

Personal assistent - Administratief medewerker

Voor het innovatieve bedrijf Orvion uit Stolwijk zoeken wij een personal assistent / administratief medwerker die de directie en het team kan ontlasten met administratieve taken. We zoeken een echte enthousiaste duizendpoot die het leuk vindt om alles goed te regelen in een team van technisch georiënteerde professionals. Je werkt rechtstreeks samen met ons kleine en hechte team van directeur, projectleiders en research medewerkers.

 

We bieden een leuke en inspirerende werkomgeving en zeer flexibele werktijden. Op dit moment gaat het om drie dagdelen per week (12 uur). Het is mogelijk dat dit in de toekomst verder zal groeien.

Taken

  • Ondersteuning directeur: agendabeheer, planning, reizen, communicatie, etc
  • Administratieve ondersteuning: diverse administratieve taken, zoals het bijhouden en controleren van urenadministratie, opstellen en controleren van facturen, bestellingen, beheren van kantoor- en laboratoriumbenodigdheden
  • Operationele taken: zorgen voor een georganiseerde werkomgeving, teamuitjes, personeelszaken

 

Het is fijn als je een klik hebt met het werkveld waarin we actief zijn (biotechnologie op het gebied van milieu- en waterkwaliteit) maar het is niet noodzakelijk.

 

We bieden je veel vrijheid in het indelen van de werkuren. Zo kun je bijvoorbeeld 4 of 6 uur per dag komen werken, hoe het binnen jouw planning past.

 

HBO of WO werk- en denkniveau.

 

Natuurlijk is het fijn als je al enige ervaring hebt; laat ons weten welke ervaring je meeneemt en waarom je denkt dat je bij ons past.

Neem voor informatie contact op met Marc van Bemmel (06 21859700) en stuur je brief met CV aan mvanbemmel@orvion.nl