Over ons

Een enthousiast team van experts: dat is Orvion. Professionals met kennis, visie en daadkracht maken uw biologische project tot een succes. Echte problemen oplossen met duurzame en betaalbare biotechnologie, dat is onze drive. Kwaliteit zit in mensen en daarom is werkplezier zo belangrijk voor ons. We werken graag en veel samen met experts en professionals in bedrijven, kennisinstellingen en universiteiten wereldwijd. We dragen ons steentje bij in podcasts, artikelen en publicaties. Zo bouwen we aan de kennis in ons vakgebied.

Kennis delen is belangrijk; nieuwe wetenschappelijke kennis toepassen is net zo belangrijk. Orvion vervult een brugfunctie tussen wetenschap en praktijk. We zetten ons in om nieuwe biologische ontdekkingen zo snel mogelijk beschikbaar te maken in praktijksituaties. Dat betekent dat we twee talen moeten spreken: die van de wetenschap en die van de praktijk. Daar zetten we ons voor in en we hebben de ambitie om ons werkgebied (de water- en milieusector) tot de top te behoren.

Missie

De fascinerende wereld van bacteriën, micro-organismen willen we beter leren kennen en begrijpen. We zijn ervan overtuigd dat dat ons helpt om de waterkwaliteit te verbeteren, om bodems schoon te maken en om effectiever en duurzamer met grondstoffen om te gaan. Het is ons missie om dit uit te dragen en waar te maken in onze producten en diensten: Let nature do the job!

Teamfoto Orvion

Team

Foto Marc
Bodem